vrijdag 7 mei 2010

"slecht bericht"

Tja wat doe je nou met zo'n bericht.
Afgelopen donderdag kregen we een brief van de woningbouw waar in ons werd gezegd dat begin 2013 ons huis plat gaat en dat we dus uit ons huis worden gezet.
We wisten dat het kon gebeuren maar dat het zo uit het niets kwam hadden we niet verwacht. Zeker niet terwijl we net hout hadden besteld omdat er toch echt een hek voor Stijn moet komen, maar ondanks dat zagen we toch ook vele voordelen van een verhuizing (geen grote tuin weer, er moet zeker wat opgeknapt worden door ons, een lik verf, tegeltjes in de wc, meer ruimte in huis, geen peren boom meer in de voortuin.
Ook kwamen er vragen en eisen, want dat mag je toch wel hebben als je uit je huis gezet wordt terwijl je er samen al meer dan 15 jaar woont, maar waar willen we wel in het dorp wonen, we willen wel weer s'middags zon in de achtertuin, wat wordt de nieuwe huurprijs, kunnen we niet beter gaan kopen.
Maar we zullen eerst dinsdag de voorlichting gaan bijwonen.
Wordt vervolgd.

Groetjes Jacqueline

1 opmerking:

scrappy jen d zei

Hoi meis,
Nu...dit herken ik dus helemaal!
Zo hebben ze het in Delfzijl ook gespeeld en o,la, la....
Wat hebben we hier een leegloop gehad! Alles plat en bijna niet nieuws pf tegen hele hoge huurprijzen! Mijn oude moedertje betaalt zich blauw aan huur in dat huisje! Nu..je hebt het gezien: leuk, maar niets bijzonders.
Enne....Ga inderdaad NIET over een nacht ijs! Je hebt zeker weten RECHTEN!! Alhoewel ze er vast en zeker moeilijk over gaan doen! POOT STIJF HOUDEN, HOOR! En ja...waarschijnlijk ben je beter af met een huis kopen! Laat je goed voorlichten, he?
Ik denk aan jullie in deze moeilijke tijd! Groet en liefs, Jen.