dinsdag 30 oktober 2007

examenstress

Ik had het vanavond even gehad. Ik had nog 1 dag om te leren en dan vanavond zou ik mijn examen hebben en dan zou ik weer veel meer tijd voor het scrappen hebben. Ja het staat er echt goed zou, maar wij waren nog maar net op school toen we de mededeling kregen dat het verkeerde examen was bezorgd en dat ze er meebezig waren om het nog binnen te krijgen. Na het afgenomen dictee, zijn we eerst maar aan de koffie gegaan en toen het naar een uur duidelijk werd dat het examen niet onderweg was en dat het een week werd verschoven. Was ik diep teleurgesteld nog een week op mijn tenen lopen om alle dingen maar te onthouden en er in te stampen, nog langer de spanning voelen en niet de rust waar ik nu aan toe ben.
Ook zag ik mijn demo dag bij Marja al in duigen vallen, maar daar even rustig over nagedacht te hebben toch maar besloten dat ik daar echt niet zonder kan en het demonstreren van de cuttlebug is zo leuk, het apparaatje is gewoon een juweeltje en alle stansen die je er bij kunt kopen zijn niet duur en wat voor vele scrappers ook belangrijk is het neemt niet veel ruimte in. Als ik zou kiezen moeten tussen een cuttlebug en een cricut dan wist ik het nog niet. Voor privé gebruik kan je vele stansen kopen en voor dat je dan op de prijs van een cricut zit heb je een hele leuke verzameling.

Nu eerst maar even bijtanken en dan gaan we morgen dit leventje nog een weekje voortzetten.

Groetjes Jacqueline

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

Birgit zei

Hee Jacqueline,

Vond het erg gezellig om zaterdag bij Marja naast je te zitten! Succes met je examen morgen!
Groetjes,
Birgit

Anoniem zei

goede start